ورود به سیستم آموزشی
درباره اوز
    www.iauevaz.ac.ir
    ساختمان جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اوز

ثبت نام رشته های بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال اول 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

evaz-enroll

بنر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش، تمامی متقاضیان ثبت نام دررشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته / محل مورد نظر خود اقدام نمایند.

داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز کرده اند، می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود از روز شنبه 28 مرداد ماه به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول 97-96 می باشد.

داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند زیرا امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت نام قطعی وجود ندارد. داوطلبان در صورت تمایل می توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در رشته و یا محل جدید اقدام نمایند.

[ مدیر سایت ] | چهار شنبه , 16 نوامبر |